5 gode tips til hva du kan gjøre når du slapper av etter en lang dag

Cape Town er en by med mange severdigheter, barer og restauranter. Dette er en by for alle, og det skal mye til å kjede seg. Allikevel kan man bli sliten etter en lang dag med utforsking. Da kan det være godt å ha noe å gjøre når man endelig skal slappe av. Her er det samlet 5 gode tips til hva man kan gjøre når man endelig skal slappe av etter en lang dag i denne spennende byen:

Ro ned kroppen med litt te og avslappende musikk

Etter en lang dag kan det være deilig å slappe helt av. Da kan det være deilig å lage seg en kopp med to og sette på litt avslappende musikk. Dette er en god måte å roe ned både kropp og sinn, og øker muligheten for å få en god natt søvn. Dette gjør at du vil være mer opplagt for neste dag. Med så mye å se og gjøre, kan en god natts søvn gjøre underverker for din reise.

Test ut ulike spill på nett

Dersom du er sliten, men ikke helt er klar for å sove, kan en god mulighet være å spille spill på nettet. Her kan man teste ut mange ulike spill, enten du liker bingo, casino, poker eller lotterier. Man kan spille enkelt via sin mobiltelefon, som gjør det svært behagelig mens man bretter ut på sofaen eller i sengen. Her er en god nettside å teste for å teste ut ulike spill på nett: https://no.bingo.com.

Drøm deg bort med en god bok

Det er få ting som kan konkurrere med en god bokopplevelse. Ta frem en god bok og drøm deg bort. Det finnes mange gode bøker å velge mellom, og her har du en fin liste over gode bøker fra 2019. Det å lese er en god måte å koble av på, samtidig som man får en bedre språkforståelse og belærer seg selv. Har du ikke plass i kofferten til å ta med bøker, kan det være en god mulighet å teste ut e-bøker. Dette vil frigi plass i kofferten, og man har uendelig med valg.

Utfør hjernetrim-oppgaver

Pakk ned noen kryssord, suduko eller andre hjernetrims-oppgaver i baggen. På den måten har man alltids noe å gjøre. Dette er en god måte å underholde deg selv på, samtidig som den aktiverer hjernen din på en god og sunn måte. Det å løse ulike oppgaver gir hjernen en positiv effekt, og kan være et godt alternativ til å surfe på mobilen eller se på TV. Kjøp med et kryssord eller suduko hefte og utfordr deg selv til å løse oppgavene før ferien er omme.

Nyt et hjemmespa

Selv om selve dagen kanskje er omme, betyr ikke det at du ikke kan unne deg noe ekstra. Ta deg en tur innom butikken og kjøp deg en ansiktsmaske, skrubb og litt god krem. Dette er en god måte å få slappet av og få en deilig følelse i kroppen før man legger seg. Dersom man er to stykker kan man kanskje gi hverandre en god og lang massasje før man legger seg for å sove.